2777
2789
عنوان

شکایت بابت درخواست رمز

122 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من امشب اومدم از بوفه بیمارستان خرید کنم، بعد گفتم رمز کارت رو خودم میزنم. فروشنده گفت به هیچ عنوان خق نداری و بهت نمیدم. بعد که با اصرار من روبرو شد جنس رو برداشت گفت بهت چیزی نمیفروشم و شروع به فحاشی کرد.

حالا چند تا سوال دارم:

اول اینکه چجور باید ازش شکایت کنم؟ از طریق بیمارستان یا صنف خاصی دارن یا پلیس فتا؟

دوم اینکه آیا میتونه از فروش امتناع کنه و بگه مال خودمه و دلم نمیخواد بهت بفروشم؟

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم زودتر میکوبیدم تو صورتش نمیخریدم ازش چیزی

به نظرم موظفه چیزی که میخوامو بهم بفروشه و حق درخواست رمز نداره. میخوام بهش درس ادب حسابی بدم که فکر نکنه کارت مردم ارث باباشه.

بهش گفتم اونی که به شما بگم دیگه اسمش رمز نیست.

من بودم یکی دیگه رو میفرستادم خرید کنه ازش ،گفت رمز و این حرفا جنسارو بکوبه تو صورتش دربیاد بیرون

دست به کوبوندن خودم بد نیست😁 فقط نخواستم زبونم کوتاه باشه بعدا. به انتظامات هم گفتم شاهد باشید داره فحاشی میکنه فردا ازش شکایت میکنم.

پلیس که بیمارستان هست

یه انتظامات داره که گفت ما حق دخالت نداریم. باید فردا بری مدیریت شکایت کنی. نمیدونم حالا که بخش خصوصی هست بیمارستان میتونه دخالت کنه یا باید برم صنفشون.

یه انتظامات داره که گفت ما حق دخالت نداریم. باید فردا بری مدیریت شکایت کنی. نمیدونم حالا که بخش خصوص ...

عجب بیشرفایی پیدامیشن مردم اونجا کارشون گیره تو بیمارستان اینام کاسه داغ تراز آش میشن

عجب بیشرفایی پیدامیشن مردم اونجا کارشون گیره تو بیمارستان اینام کاسه داغ تراز آش میشن

آره متاسفانه.

مرسی از همراهیت عزیز دلم