2777
2789

میخاد جایی که من دوس ندارم خونه بسازه،درحالیکه کار و زندگیمون تویه یه شهر دیگس،بهش میگم کارت اصلا عاقلانه نیست،خلاصه بحثمون شد(من اصولا تو بحث ها هم آرومم این یکم حرصشو درمیارع😕)

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

گفتم الان اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست تازه هنوز هیچی واسه بچمون هم نخریدیم بازم گوش نکرد،منم چند روزه سکوت کردم درحدیکع جواب سلامشو بدم باهاش صحبت میکنم،بهش خیلی قاطع گفتم اکه اینکاررو بکنی از اینجا میرم چون خیلی چیزارو بخاطرت تحمل کردم

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

حالا فقط منتظرم ببینم میخاد چیکار کنه  

خودش میدونه که رو حرفی که میزنم میمونم،اگه بخاد اینکارو کنه نمیمونم پیشش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که اسمتو گذتشتی لکسا پس چرا خواستار صلح نیستی

عزیزم با اینکه حرفت ربطی به موضوع نداشت ولی اینم بگم که لکسا همیشه میگفت عشق ضعفه🙂

با شوشوت آشتی کردی؟ بارداری؟

نه هنوز،البته قهر قهر نیستیم،مثلا لیست خرید بهش میدم،ناهار میخوری،شام میخوری،میوه میخوری و اینارم ازش میپرسم اما نگاش نمیکنم حرف زیادی نمیزنم کلا خشک خشکم،بله باردارم عزیزم

چند هفته ای؟ به خاطر بچه شاد باشین این ایام تکرار نمیشه؟ اولیه؟

اره اولیه 

۱۶ هفتم،

باید تنبیه بشه خیلی داره خودخاهی میکنه،بخاطر بچه هم که شده باید خودشو تغییر بده

چند سالته؟ دانشجو هستی؟ شکمت در اومده؟ ویار داری؟

۲۱،قرار بود امسال دانشجو باشم که نشد😂شاید از سال دیگه شدم،نه شکم نه زیاد،ویارمم الحمدالله بهتر شده اسید معده دارم خیلی

۲۱،قرار بود امسال دانشجو باشم که نشد😂شاید از سال دیگه شدم،نه شکم نه زیاد،ویارمم الحمدالله بهتر شده ...

طبیعیه شکمت هم بعد از این با سرعت بیشتری بزرگ میشه

الان پس خیلی با نمک و نقلیه