2777
2789
عنوان

ینی کروناست؟🥺🤦🏻‍♀️

183 بازدید | 15 پست

از پنج شنبه شب عطسه و سرفه میکنم(سرفه هام شدید نیس)

ی شب تب و لرز کردم

روزای دیگ هم تبم بیشتر از ۳۷.۶ نشد

آبریزش بینی زیاد دارم

یکمم خسته ام بی حوصله ام

فشارم و الان گرفتم ۶ رو ۸ بود🤦🏻‍♀️

حالا فردا میرم تست میدم برام دعا کنید کرونا نباشه یا اگ بود زود خوب شم ک از همه چی عقب افتادم🥺❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا نیست

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

خودشه

برو دکتر

سرماخوردگی دیگه وجود نداره همه کروناس

اینم دلتاس چون ابریزش داری

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

کرونا هست الان نمک قر قر کن،بعد استامینفون بخورتا فردا صبح تب نکنی،صبحانه یک سوپ درست کن بخور مایعات زیاد بخور رفتی دکتر بهت دارو داد،،،بخور عزیر درکنارش مایعات ومیوه زیاد بخور روزی یک ویتامین سی بخور 

خودشه برو دکتر سرماخوردگی دیگه وجود نداره همه کروناس اینم دلتاس چون ابریزش داری

دکتر هم گف ما تو دوران کرونا نمیتونیم خوشبینانه بگیم سرماخوردگیه و داروهای کرونا بهم داده

ولی اخه من تو دو هفته اخیر خونه بودم🥺

کرونا هست الان نمک قر قر کن،بعد استامینفون بخورتا فردا صبح تب نکنی،صبحانه یک سوپ درست کن بخور مایعات ...

روزی ۳ ۴ بار قرقره میکنم و همه اینکارایی ک گفتین و میکنم ممنونم از کمکتون❤

ولی اخه از هوا ک کرونا نمیاد من ۲ ۳ هفتس خونه ام☹ 

هرچی هست زود خوب میشی به شرط اینکه حرص نخوری استرس نداشته باشی 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ