پسرم چندوقتیه قایمکی لباسای منو تو اتاقش میپوشه من که میرم اوناره قایم میکنه من چندین بار دیدمش ولی به روی خودم نیاوردم و اونم اصلا متوجه نشد ک من دیدم امشبم ی دامن کوتاه دارم اونو پوشیده بود رو تخته خواب دراز کشیده بود من رفتم هول کرد میخواستم شب بخیر بگم دیدم دامنم تنشه ولی زد زیرش ک نپوشیده بودم نمیدونم چرا این کارو میکنه🤔🤔🤔
عزیزم اول باید به روش بیاری و بدونه که شما میدونی که مجبور بشه باهاتون همکاری کنه بعدم ببینش پیش روان شناس تا نفهمه که شما همه چی رو میدونین با روان شناس هم همکاری نمیکنه
من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،
خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭