2777
2789

نترس اینقد تکرار زیاده ک یاد میگیری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان کنار شوهرم میشینم احساس میکنم خیلی سخته کنترل ماشین

ن راحته ۱۸ چرخ ک نیس🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شوهرم همش بهم قوت قلب میده ولی همش نگرانم نمیرم ثبتنام کنم

برو هیچی نمیشه

کی ثبتنام کردی.کلاسا آنلاینه.چشم پزشکی رفتی؟چقدر هزینه کردی؟تهران خیلی سخت گواهینامه میدن

چقدر سوال؟😂

یه ماه پیش ثبت نام کردم چشم پزشکی هم رفتم ربطی به تهرانو غیره نداره کلا همه جا سخت گواهی نامه میدن😂😐

چقدر سوال؟😂 یه ماه پیش ثبت نام کردم چشم پزشکی هم رفتم ربطی به تهرانو غیره نداره کلا همه جا سخت گوا ...

دوستم تهران چندبار رفت قبولش نکردن رفت شمال اونجا اولین بار گرفت

دوستم تهران چندبار رفت قبولش نکردن رفت شمال اونجا اولین بار گرفت

والا اینجاهم اکثرا چندبار رفتن به خصوص به خانم ها بد گواهینامه میدن من اصفهانم

خوب شاید دوستت شمال که رفته رانندگیش خوب بوده که باراول بهش دادن

والا اینجاهم اکثرا چندبار رفتن به خصوص به خانم ها بد گواهینامه میدن من اصفهانم خوب شاید دوستت شمال ...

نمیدونم.خدا کنه موفق بشم

شماهم بهترین باشی عزیزم

استرس نباید داشته باشی برعکس من مضطربم