2777
2789

۳نفر میرن مغازه یه رادیو میخرن ۳۰۰تومن نفری ۱۰۰تومن دونگی میدن به فروشنده بعد صاحب مغازه میاد به فروشنده میگه چی فروختی میگه رادیو فروختم ۳۰۰ تومن گفت گرون فروختی این رادیو ۲۵۰ پولشه این ۵۰ تومن و بردار ببر بده بهشو فروشنده تو راه ۲۰ تومن میذاره تو جیب خودش سی تومن و نفری ۱۰ تومن به اونا میده خب؟اون ۳ نفر حالا ۱۰تومنشون و گرفتن میذارن جیبشون با این حساب یعنی این ۳نفر نفری نود تومن دادن به فروشنده سه تا نود تومن میشه ۲۷۰تومن ۲۰تومنم که تو جیب شاگرده دارن میشه ۲۹۰تومن اون ۱۰تومن چی شده این وسط

آقا دو ساعته  درگیر اینم😁😁🤣

بچه ها هر کی جواب این معما رو بده من بهش یه شارژ بیست هزار تومنی میدم تو خصوصی پیام بدید کد شارژ و میفرستم بخدا میفرستم نفرستادم کاربریمو انقدر گزارش بزن بترکه😁😁بیا اینم تضمین جواب و برسونید به من 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این معمایه نکته انحرافی خیلی ساده داره اونم اینه که قیمت رادیودرواقع 250بایدباشه ولی شاگردمغازه 270قیمتشوحساب میکنه و30تومن بشون برمیگردونه یعنی اون سه نفرنفری 90تومن ندادن بلکه نفری83تومن دادن که سه تا83میشه250بعلاوه بیست تومن شاگردمیبره سی تومن پسشون میده یعنی جااینکه نفری 16تومن پسشون بده نفری ده تومن پسشون میده وبیست تومنوخودش میبره....حالا اگه متوجه شدید درخواست دوستی بده شارژ بفرست بیزحمت 5تومنی باشه هم قبوله

جواب منو ندادی کارت داشتم خواستی درخواست دوستیم رو قبول کن

عزیزم من ندیدم پیام شما رو باشه گلم الان قبول میکنم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود