2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم شاغلم هم نیستم🤦🏼‍♀️😍

در کل اصلا حوصله کار کردن ندارم

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
لیسانس طراحی لباسم ولی هرکاری باشه سریع یادش میگیرم هرکاری.... فقط پیدا شه

نمیتونی مزون بزنی ؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
برا کسبه پول و خرجه زندگیت میخای کار کنی یا تحصیل کردی 

برا خرج زندگی میخوام.. شوهرمم سخت کار میکنه

ولی هرچی در میاریم باید صاف بدیم برای وام و این چیزا هیچی نمیمونه برامون هیچی...

نه سرمایشو اگه داشتم که لنگ کار نبودم

توکارگاه ها نمیتونی کار کنی؟خودت خیاطی بزنی ؟

ی پیج بزنی هم طراحی های لباسات و و هم مدل  های لباسات و بذاری شاید یکی خوشش اومد بخره  

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
برا خرج زندگی میخوام.. شوهرمم سخت کار میکنه ولی هرچی در میاریم باید صاف بدیم برای وام و این چیزا هی ...

چند سالته ان شالله کار برات پیدا بشه خدا از باعث و بانیش نگذره که مردم را به این روز انداختن

خدایا بیکار بودی ما رو خلق کردی دهنمون آسفالت شد