2777
2789
عنوان

شوهرم مثل قبلنا رابطه نمیتونه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9579 بازدید | 195 پست

عزیزم شاید پروستات و اینام باشه.ولی اعصاب و روانم خیلی تاثیر داره.شاید از نظر مالی و کاری تو فشاره یا دغدغه فکری نمیزاره

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به مرد بگى از نظر جنسى ازش راضى نيستى امكان داره باعث اين مشكل بشه؟؟

بستگی داره چقدر منطقی باشه،ولی اصولا مردا وقتی در این مورد بهشون بگی احساس پوچی میکنند،بهتره تعریف کنی و بگی نهایت لذتو داری ازش میبری،بعد از تموم شدن رابطتتون،بغلش کن و ازش تشکر کن،شک نکن تاثیرشو میبینی

دنبال درمان رفتن یا نه؟تو زندگیش یا محیط کاریش استرس داره؟چقدر فکر میکنی بهش ارامش میدی

ب زور من ...دارو داد مصرف نکرد میگه مشکل ندارم من اوایل هیچ نمیگفتم...اما بعدش تهدید کردم که اونم فایده نداشت

ب زور من ...دارو داد مصرف نکرد میگه مشکل ندارم من اوایل هیچ نمیگفتم...اما بعدش تهدید کردم که اونم فا ...

سعی کن محیطی که توش رابطه داری تغییر بدی،اگه برقا خاموشه ،روشن کن،حتی تو زمان رابطه یه موزیک لایت تاثیرش بیشتره،سریع اصل کار رابطه رو شروع کنی،قبلش معاشقه داشته باشید،یکم فانتزی داشته باش