2777
2789
عنوان

مامان ها لطفاً بیاین کمک

51 بازدید | 5 پست

بچم الآن ۸ماهشه من خودم هرروز براش ماهیچه و فرنی درست میکنم اما به جز همین دوتا هیچ چیز دیگه نمیخوره مثلٱ زرده تخم‌مرغ و میوه که بهش میدم از دهنش بیرون می‌ریزه و نمیخوره الان گفتم براش سرلاک بگیرم اما شنیدم که میگن مواد نگهدارنده داره و خوب نیست 

نظر شما چیه به نظرتون بگیرم هرروز عصر بهش بدم یا زیاده هرروز و کدوم طعمش رو بگیرم بهتره

سویق ماست نعنا زیتون رنده شده بده عصرا بخوره

زرده رو تو سوپ قاطی کن

با ابگوجه زرده قاطی کن

رو نون داغ کره بکش بزار فریز بعد بده خالی بخوره

خودت نون درست کن نون مغزی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

سلام عزیزم 

من خودم از داروخونه پوره و سر لاک میگرفتم برای پسرم هیچ ایرادی نداشت هرروزم روزی یه زیراستکان کوچیک بهش میدادم

پسر من موزی دوس داشت بستگی به سلیقه بچت داره و داروخونه سرلاک و پوره رو نسبت به سنش میده

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویق ماست نعنا زیتون رنده شده بده عصرا بخوره زرده رو تو سوپ قاطی کن با ابگوجه زرده قاطی کن رو نون ...

زرده رو با سوپ و سیب زمینی و ماست و شیر و با آبجوش قاطی کردم بهش دادم هر مدلی دادم نخورد اولین قاشق رو که میخوره سریع می‌فهمه و دیگه نمیخوره 

زرده رو با سوپ و سیب زمینی و ماست و شیر و با آبجوش قاطی کردم بهش دادم هر مدلی دادم نخورد اولین قاشق ...

اشکال نداره بجاش چیزای دیگه بده 

شیره انگور خوبه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.