2777
2789

من آزمایش اول بارداریمو نرفتم به نظرتون مشکلی داره ؟؟واینکه یازده هفته هستم .وبهم گفتن بیست ششم برم ان تی جنسیت بچه تو آن تی هم معلوم میشه؟؟؟

خداجونم تو دلیمو حفظ کن 😍😘میسپرمش یه خودت 🤰🤰خداجونم شکر که مامان شدم

چرا نرفتی!؟ 

نمیخام نگرانت کنم ولی اصلا کار خوبی نکردی

اون ازمایش اولیس چکاپ کامل میکنن ک ببینن مریضی مشکلی چیزی نداشته باشی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نرفتی!؟  نمیخام نگرانت کنم ولی اصلا کار خوبی نکردی اون ازمایش اولیس چکاپ کامل میکنن ک ببی ...

مگه فردا برم

براچی نری آزمایشاتونو ؟نه جنسیت مشخص نمیشه ان شاءالله آنومالی 

آنقدر حالم بد بود واسه ویارم نتونستم از جام تکون بخورم

مگه فردا برم

ببخشید من کامنت هارو خوندم

منظورت کدوم ازمایشه ک ندادی؟ 

ازمایش ماه اول بارداری یا ازمایش خون غربالگری؟ 

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
آنقدر حالم بد بود واسه ویارم نتونستم از جام تکون بخورم

اگه میتونی الان انجام بده ان شاءالله 

خدایی نکرده تیروئیدنداری عزیزم؟

میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃 
ببخشید من کامنت هارو خوندم منظورت کدوم ازمایشه ک ندادی؟  ازمایش ماه اول بارداری یا ازمایش خون ...

مآه اول