2777
2789
عنوان

کرونای بابام

32 بازدید | 4 پست

بابام دو روزه حالش خوب نیست یکی از کسایی که باهاش کار می کرد کرونا داشت فک‌کنیم اونم کرونا گرفته الان هر کاری می کنیم نمیره دکتر که همین اول کاری جلوشو بگیرن ضعیفش نکنه واسه واکسنم لجبازی کرد نرفت تا اینجوری شد الان خیلی می ترسم نمی تونم درس بخونم توکلم به خداست ولی باید ماهم یه کاری بکنیم چجوری راضیش کنم بره دکتر

ببین شده به زور لباس تنش کنین ببرینش دکتر از همه مهمتر روز پنجم شیشم ببرینش سی تی اسکن بده اینا خیلی مهمه دارم بهت میگم منم پدرم لجبازی کرد و دیر رفت الان دیگه ندارمش...

دست خودشون میست انگار کرونا خیلی ضعیف و بی حالشون میکنه ، کاری نکن ک بعدا مث من پشیمون شی ک چرا زودتر نبردیش

ببین شده به زور لباس تنش کنین ببرینش دکتر از همه مهمتر روز پنجم شیشم ببرینش سی تی اسکن بده اینا خیلی ...

خیلی می ترسم نمیاد خداکنه مامانم بتونه راضیش کنه منم بابام قبلن سرما خوردگی و اینا میگرقت اصلا انگار نع اگار سر کار می رفت همه کار می کرد الان از دیروز تو اتاقشه غذام نخورده.

خیلی متاسفم واسه پدرت ایشالله بهشتی باشه خدا رحمتش کنه😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی می ترسم نمیاد خداکنه مامانم بتونه راضیش کنه منم بابام قبلن سرما خوردگی و اینا میگرقت اصلا انگار ...

ممنونم عزیزم حتی اگه اصلا راضی نشد متخصص بیارید خونه ما متخصص اوردیم خونه دو میلیون و پونصد گرفت ولی خب دیر شده بود دیگ ... چند روزه؟