2777
2789
عنوان

به سیاستتون احتیاج دارم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 25 پست
معلومه حسودیش شده  بگو مامان من خودم الان وقت دارم میبرمت خرید اتفاقا خودمم چنتا چیز لازم دار ...

خیلیییی حسودی منو میکنه من ۲۵ سالمه ۵۸ سالشه

لباس که میپوشم تندی میره رنگ لباس منو میخره

به شوهرم میچسم همش صداش میکنه کار میگه بهش

به شوهرم گفتع انقد بهش محبت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی حسودی منو میکنه من ۲۵ سالمه ۵۸ سالشه لباس که میپوشم تندی میره رنگ لباس منو میخره به شوه ...

میفهممت

فقط از مادرشوهرت پیش شوهرت بد نگو که ازت دور میشه

با سیاست خودت الان بردار ببرش خرید که دیگه شب بهونه ای نداشته باشه

این گوشیتم بزار کنار تا شب نشده😒

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
میفهممت فقط از مادرشوهرت پیش شوهرت بد نگو که ازت دور میشه با سیاست خودت الان بردار ببرش خرید که دی ...

مریم جون  بهش گفتم میگه نه تو نمیتونی باید با پسرم برم 

کار زیاد دارم بهش گفتم اسنپ میگیرم میریم هرچی گفتم گفت نه با تو راحت نیستم

زنگ زدم شوهرم بهش گفتم گفت مگه خرید چی چی داره انقد واجبه گفتم نمیدونم گفت میریم خیالت راحت

تو هیچی به مادر شوهرت نگو دیگه تا شب که شوهرت اومد حاضر شو برید هرچیم اون گفت بگو نمیدونم از خود آقا محمد بپرسید 😂😂😂😂

اگه شوهرت نیاز به آماده شدن نداره 

آماده شو برو یجا وایسا حالا به بهونه خرید یا هرچی

بگو شوهرت مستقیم از سرکار بیاد اونجا دنبالت زود برید خونه مادرت😂😂😂

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

من باشم به رو خودم نمیارم کارامو میکنم آماده میشینم و لباس پولو خوریا شوهرمم آماده میکنم تا میاد بهش میگم بدو عشقم بپوش بریم سریع آماده میشیم دیگه مادرشوهر نمیتونه اون لحظه کنسل کنه فوقشم بگه میگم ا صبحم گفتی فکر کردم شوخی میکنی حالا خرید که واجب نیست فردا برید یا میگم کارتتونو بدید لیستشم برام بفرستید برگشتنی اگه شد میخریم 😊 به خودی خود کنسل میشه زودتر نگو که شوهرت وقت داشته باشه برنامه بریزه بذار دقیقه نود بفهمه تا کنسل بشه