چند ساله دونه های قرمزی در میاد رو بدنم، بعدش میخارن، چند مدت که میگذره رنگشون قهوه ایی میشه و جاشون میمونه
نمیدونم چیه، یعنی زگیله؟ کسی تجربه ایی داره، رفتم دکتر گفت ویروسیه
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
گفت شاید زگیل باشه😥 قرص ول ومن بهم داد خوب میشم بعد چند ماه دوباره در میاد رو بدنم
دوستان من مشاور پوست و مو هستم. احتیاج دارم تا برای شروع کارم چند نفر فرم مشاورمو پرکنند. خیلی ممنون میشم به تاپیک منم یه سر بزنید و اگر سوالی در حوزه پوست و مو دارید در خدمتم توی تاپیکم
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
ببین شاید به کلیه ها ربطی داشته باشن یا عفونت توی بدن باشه برو متخصص اورولوژی اگر تهران هستی که دکتر خسرو حق ششناس میتونی بری تشخیصاشونم خیلی عالیه هم اینکه معروفن توی تخصصشون