2777
2789

منظورم از تابو شکنی میتونه هر چیزی باشه ک رسم نبوده تو خانواده و محل و شهرتون و شما انجامش دادین.... حالا هرچی میتونه باشه

مثلا رسم نبوده کسی دیر ازدواج کنه و یا زود اما شما انجامش دادین...پشیمونید یا نه

رسم نبوده مثلا دختر فلان کارو کنه اما شما انجامش دادین.. خودمم میگم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسم نبوده سیبیل برداریم من برداشتم   ✋

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
کسی هست آیا این وقت روز؟؟؟؟🧐🧐

اره تو😀

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

پسوند فامیلیمونو گفتم بابام حذف کرد از شناسناممون  راحت شدم👌👌 ازنظربقیه گناه کبیره بود  

ولی بعدما یکی از عموهام هم اینکارو کرد

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

ابرو برداشتن تو سن پایین .من تو سوم دبیرستان ابروهتمو مرتب کردم ،دعوا شد بعدش دا عادت کردن ،عروسی نگرفتن به جاش مهمونی ساده خصوصی گرفتن فامیل ها ناراحت شدن ولی مهم نیس 

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

میخام رپر بشم ب مامانم گفتم کلی حرف بارم کرد😐🔪

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

الین کسی بودم تو فامیل چادر گذاشتم کنار.شهر دیگه رفتم دانشگاه.تو شهر کوچیک ما که همه بلااستثنا میرفتن خونه مادرشوهر اوایل ازدواج،گفتم من باید مستقل باشم.سیسمونی نزاشتم مامانم بخره... کلا من هرجور بخوام زندگی میکنم کاری با رسم و رسوم ندارم

موهامو کچل کردم😊😊😊

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

اهان ،دوچرخه سواری رو خودم برا اولین بار تو فامیل به عنوان دختر تو سن بالا انجام دادم ، مانتو نپوشیدن عوضش  شومیز وکت وهودی وسویشرت پوشیدن برا بیرون

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.