ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 عنوان کی اقتصاد خونده؟ 115 بازدید | 7 پست سلام .کسی هست اقتصادخونده باشه؟میخوام بدونم خوبه دوره های حسابداری برم یا اصلا ربطی نداره؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس ) 1400/07/11 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخملللللی۱سابق عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 3208 با اجازه استارتر درس اقتصاد دهم سخته؟ کلا رشته انسانی ی دونه اقتصاد داره اونم دهمهخیلی استرس داره میگه سخته بِقولِتتلوعَجَبباباعَجبببب
مانکن_پولدار عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 3959 اقتصاد و حسابداری دوتا مبحث جدا هستن منظور سوالتو متوجه نشدم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 با اجازه استارتر درس اقتصاد دهم سخته؟ کلا رشته انسانی ی دونه اقتصاد داره اونم دهمه خی ... عزیزم من تجربی بودم اطلاعی ندارم🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 اقتصاد و حسابداری دوتا مبحث جدا هستن منظور سوالتو متوجه نشدم فکر کردم شاید دوره های حسابداری تو پیدا کردن شغل کمک میکنه افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 اقتصاد و حسابداری دوتا مبحث جدا هستن منظور سوالتو متوجه نشدم ببخشید برنامه نویسی چطور؟ برای ارشد شنیدم زبان پایتون باید بلد باشیم افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 ربطی نداره مرسی افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )