2777
2789

سلام عزیزم من ۷ماه پریود نشدم کلا نامنظمه الان قرص خوردم شدم دیگه دارم میمیرم از درد

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من ۷ماه پریود نشدم کلا نامنظمه الان قرص خوردم شدم دیگه دارم میمیرم از درد

سلام عزيزم،من پريودم منظم بوده هميشه قرص جلوگيري ميخوردم قطع كردم خوردم قطع كردم دوباره،شهريور پريود شدم اين ماه از موعدم يك هفته گذشته دكترم گفت ١٠ روز ديگه هم صبر كن نشدي بيا برات امپول بنويسم خيلي ميترسم

سلام عزيزم،من پريودم منظم بوده هميشه قرص جلوگيري ميخوردم قطع كردم خوردم قطع كردم دوباره،شهريور پريود ...

خوش کننده نخوردین یکوقت؟

میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃 
من شديدا استرس دارم و روزاي سختي رو هم دارم و واكسن هم زدم ميگن واكسن هم عقب ميندازه 

منم یکماه عقب افتاد دکتر رفتم گف یعنی دو سه ماه پریود نشدی گفتم نه یکماهه گف نترس منم واکسن زدم نشد 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
منم یکماه عقب افتاد دکتر رفتم گف یعنی دو سه ماه پریود نشدی گفتم نه یکماهه گف نترس منم واکسن زدم نشد& ...

پس بازم صبر ميكنم خيلي استرس دارم ديشب يه مامايي بهم گفت كه واكسن واسه خيليارو عقب انداخته ولي من دل درد دارم صورتم جوش زده خلق و خوم تغيير كرده ولي پريود نشدم هنوز

پس بازم صبر ميكنم خيلي استرس دارم ديشب يه مامايي بهم گفت كه واكسن واسه خيليارو عقب انداخته ولي من دل ...

آره منم همینطوری بودم ولی نترس یکماه اگ نشدی بعدش میشی واسه منم عقب افتاد

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید.