2777
2789

سلام خانوما میخوام ی نماز بهتون معرفی کنم ک مخصوص اخرین چهارشنبه ماه صفر هست.برای خونه دارشدن خیلی محرب هست هرکسی ک خونه تا سال بعد خونه دارشده منم پارسال خوندم و خداروشکر امسال خونه خریدیم

گفتم ب شماهم بگم نمازش این طوریه که

چهار شنبه اخر ماه صفر قبل از غروب افتاب زیر اسمان بخوانیداول نماز حاجت(دو رکعت)بعد از نماز خواندن سوره های:الم نشرح_والتین_اذا جاء_قل هوالله_ناس_فلق

هرکدام به  ترتیب ۶ مرتبه

و قبل از طلوع افتاب صبح پنج شنبه اخر ماه صفر همین اعمال به ترتیب(دو رکعت نماز حاحت و سوره ها ب ترتیب ۷ مرتبه)تا سال اینده خونه دار میشین ان شالله

لطفا ماروهم دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منی که مجردم هم جواب میده؟    

خونه دارشدن ربطی ب متاهلی و مجردی نداره اگ درامد داری و ب نظرت میتونی صاحب خونه بشی چرا ک‌نه .اگرم نه شاید تا سال اینده شوهر کردی شوهرت خونه داشت😁

پول هم باید باشه، بدون پول که نمیشه

بله خب نمیشه ک هیچ درامدی نداشته باشی انتظار خونه داشته باشی ولی ما درامدمون معمولی بود فقط ب خرج روزمره میرسیم‌پس انداز اینا هیچی.دیگ یهو با یکی شریک شدیم ماشین و طلاهاروهم فروختیم ی مقدارم وام اوردیم الان شریکی ی خونه خریدیم امیدوارم امسال بتونیم خودمون مستقل ی خونه بخریم.دعا کنید واسه همگیمون

دعا برای اطرافیان بیشتر میگیره و انرژیش ب طرف خودمونم برمیگرده

چرا میشه من‌جلوی در بالکن خوندم درو باز گذاشتم توهم زیر پنجره بخون

مرسی عزیزم حتماانجامش میدم خداخیرت بده

تاپیکتوبه فال نیک میگیرم آخه دیشب خواب دیدم خونه خریدیم الانم تاپیک شمارو دیدم جالب بود 

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
مرسی عزیزم حتماانجامش میدم خداخیرت بده تاپیکتوبه فال نیک میگیرم آخه دیشب خواب دیدم خونه خریدیم الان ...

خب وقتی ب دلت برات شده مطمئن باش تا پایان سال صاحب خونه میشی😍

خب وقتی ب دلت برات شده مطمئن باش تا پایان سال صاحب خونه میشی😍

مننونم از انرژی مثبتت عزیزم😍😍ان شاااءالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
الهی امین

کاش میشد فردا میخوندیم

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵