2777
2789

من خودم یکی چکدرمه ترکمنی رو خیلی دوست دارم بخورم.مخصوصا تو ظرف مخصوصش طبخ شده باشه.

بعدی هم قیمه نثار قزوینه.دوستم رفته بود قزوین خورده بود انقدر از طعمش تعریف کرد خیلی مشتاقم ببینم چه مزه ایه

💖

غذا های کره ای😭

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه نثار تعریفی نیست

اون اولیم نفهمیدم چیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خرچنگ و صدف و هشت پا کلا غذاهای دریایی و نخوردم و کنجکاو طعمشونم

من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️

این چن وقته دلم قرمه سبزی میخاد ولی وسایلشو ندارم اصلا😭😭فقط سبزیشو

الهی قسم به چهارده معصومت،،،به سر بریده امام حسین،به پهلوی شکسته مادرمون زهرا،، به غریبی امام رضا قسمت میدم،هم خودم هم بچهام نگاهی بکن که خیلی محتاجیم😞 التماس دعا از تمام نی نی سایتهایی عزیز