2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب خیلی خرو پف میکنه 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 27 پست

رو زمین میخوابه؟

من خونه نامزدم می مونم اون رو زمین میخوابید‌ من رو تخت بعد تا صبح وحشتناک خروپف میکرد ولی جدیدا فهمیدم بهش گفتم رو تخت بخوابه دیگه خروپف نمیکنهه

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
برای درمان شوهرم؟ نمیره هرکاری میکنم گوش نمیده نمیدونم برا چی مقاومت میکنه واسه دکتر رفتن 

خب باید بره

شاید علایم یا علامت خدای نکرده بیماری ای چیزی باشه

پر قدرت تر از قبل اومدم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شیرازی برو پیش دکتر عارف زاده عالیه

ممنون عزیزم شیراز نیستم ولی نزدیک شیرازیم اگ گوش داد حتما باید بریم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
رو زمین میخوابه؟ من خونه نامزدم می مونم اون رو زمین میخوابید‌ من رو تخت بعد تا صبح وحشتناک خروپف می ...

آره، ولی قبلا ک رو تخت بود بازم اینجوری بود 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
برای درمان شوهرم؟ نمیره هرکاری میکنم گوش نمیده نمیدونم برا چی مقاومت میکنه واسه دکتر رفتن 

یکی اقوام ما اینجوریه.چند تا دکتر رفته درست نشده. اونم داشت دنبال بالش می گشت شاید آخرین راهش جوابگو باشه

نمیدونم چرا این مردها ایقدر یه دنده هستن ما الان دوساله جدا میخابیم الان دیگه خروپف نمیکنه همسرت وزنش زیاده بهش بگو اذییت من بکنار پشت خرو پف کردن خیلی بیماری هستش اولین سکته قلبی بعدش اپنه  که از همه بدتره عضلات گلو بعداز یه مدت  جواب نمیده وتو خواب شرایط بدی رو تحمل میکنن 

امان از دست این مردهای زبون نفهم وخودسر

اگه وزنش زیاده حتما بگو کم کنه

نمیدونم چرا این مردها ایقدر یه دنده هستن ما الان دوساله جدا میخابیم الان دیگه خروپف نمیکنه همسرت وزن ...

آره عزیزم وزنش زیاده واقعا نمیدونم برا چی رعایت نمیکنه اول از همه سلامتی خودشه حالا اذیت شدن من هم ب کنار 

آره عزیزم وزنش زیاده واقعا نمیدونم برا چی رعایت نمیکنه اول از همه سلامتی خودشه حالا اذیت شدن من هم ب ...

حرف گوش نمیکنه جاتو جدا کن منم جامو جدا کردم الانم دیگه خروپف نمیکنه ولی دیگه دلم نمیخاد بیاد پیشم خودشون کاری میکنن که ادم بی محبت بشه  بهش بگو بره تو گوگل سرچ کنه ببینه آپنه چیه  خروپوف دلیلش چیه   اگه دیدی اهمییت نداد شماهم ولش کن مادرش نیستی که همسرش هستی طاقت ادم هم تا یجایی هستش 

امان از دست این مردها فکر میکنن عقل کل هستن   خودم ایقدر دلم پر از دست همسرم باورت نمیشه ۳۰ سال زندگی کنی اخرش دلسرد ودلزده بشی  خدا خودش کمک کنه از دست این پسربچه های گوچولو که فکر میکنن مرد شدن وهمه چی میدونن نجاتمون بده 

حرف گوش نمیکنه جاتو جدا کن منم جامو جدا کردم الانم دیگه خروپف نمیکنه ولی دیگه دلم نمیخاد بیاد پیشم خ ...

آره واقعا، خدا خودش صبر بده بهمون

شایدمشکلش ازبینی هست بعضی هابایدجراحی کنن

آره شاید، مرسی گل 😘