2777
2789
عنوان

خانومای ورزشکار بیاین😁

139 بازدید | 17 پست

میخوام شروع کنم حلقه زدن...ازین حلقه ها که داخلش برجسته س و به شکم و پهلو فشار میاره

به نظرتون تاثیری داره؟شکمم کوچیک میشه؟

و اینکه من شنیدم به کلیه ها فشار میاره و باعث دل درد و اسیب میشه!راسته😢؟

اولاش درد داره ولی بعدن عادی میشه

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا شکم پهلو باریک شدن کمر موثره

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

تاثیرداره امااول ورزش کن بعدنهایت۱۰دقیقه درروز....بدنت سردباشه وزیادبزنی به مهره هااسیب میزنخ

💙قد۱۶۵ووزن شروع۷۰... وزن هدف بعدازتثبیت۶۳ تاریخ شروع۱۴۰۰/۷/۱۹   اولین کاهش یک هفته بعد:۶۷/۶۰۰....کاهش دوم طی۱۴روز۶۶/۲۰۰....کاهش سوم۶۵/۳۰۰......💚صعودبه گروه سبز💚
مربی بدنسازی بمن گفت ضرر داره...واسه کمر و دیسک کمر...منم نزدم

مربی منم نمیذاشت

میگفت خواهرش حرفه ای حلقه کار میکرده الان مشکل دیسک داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️