2777
2789

سلام ...

این ی مشکل جدیدی نیست از اول ازدواجمون کلا با خانوادم مشکل داره..میگ خودت دوست دارم ولی از هیچ کدومشون خوشم نمیاد نه داداشت نه خواهرات نه باجناقا نه زنداداشت نه حتی بچه هاشون ...مدام از همشون ایراد میگیره از غذا خوردن بچه ها تا لباس پوشیدن خواهرام...

واقعا دیگ خسته شدم..با یکی از خواهرام راجبش حرف زدم اونم بیشتر گارد گرفته حرصش میگیره میگ نزار بهمون توهین کنه جمش کن..ولی من دیگ اصابم نمیکشه هر دفه باهاش بحث کنم 

از طرفی هم سکوت من بیشتر پرروش کرده 

عزیزم بخشید میشه نظرت بگی 

مردی دوست داره شما چند ساعت بشینی باهاش گپ بزنی بگی بخندی 

بعد شما خوش رویی حرفی میزنه شوخی میکنه لبخند میزنی اما وایمیستی دو ساعت به خنده باهاش اگه بزنه زیر قول کمکی بهت داده اونم لحظه آخر این نشونه چی

چی بایو گفت به این ادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نمیتونی کاری کنی شوهرت خانوادتو دوس داشته باشه اونا باید کاری کنن که شوهرت دوسشون داشته باشه 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
حسوده شوهرت؟ باجناقا وضع مالی و تحصیلی و چهرشون بهتره؟

نه بابا بنده خداها خوبن...

مشکلش رو اخلاقشونه مثلا یکیشون پول قرض میگیره دیگ پس نمیده هرچیزی رو میبرن داغون میکنن میارن اینم حساسه ب این چیزا...یا خواهرام یکیشون ارایش زیاد میکنه حجابش برمیداره جلو شوهرم اونم میگ چرا انقد ول میگرده ...یا بابام اخلاقشه هرکاری براش بکنیم نمیبینه شوهر منم بدش میاد میگ بابات قدرنشناسه...دیگ چی بگم 

نه بابا بنده خداها خوبن... مشکلش رو اخلاقشونه مثلا یکیشون پول قرض میگیره دیگ پس نمیده هرچیزی رو میب ...

اوووو شوهرت حساسه خیلی ، ببین رفتو آمدتو محدود کن خودت برو . ببینه تو جمع نیست خودش درست میشه، به کسی چیزی قرض ندید واسه کسی کاری انجام ندید ، شوهرت توقعیه و اموریه، سریع بهش بر میخوره با اینجور آدما رفتو آمد سخته، شما باید مدیریت کنی . نمیدونم چیز خاصی به ذهنم نمیرسه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤