2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه جور قابلمه نچسبی بگیرم بهتره؟میخواستم سفارش بدم ولی نمی دونم چه چیزی بگیرم که بهتر باشه

همه نچسبا خوبن 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

والا من تو قابلمه روحی میپزم خوب میشه فقط قبلش باید رو شعله کم بزاری حسابی داغ شه بعد چربش کنی و مواد کیک رو اضافه کنی و زیرش شعله پخش کن بزاری بعدم که پخت خواستی خارجش کنی کف قابلمه رو بزن تو اب یخ تا ول کنه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
به منم یاد بده لطفا

هر دستور که کیکی که دارین حالا چه شکلاتی چه ساده هر مدلی،اماده کنین موادشو، تو قابلمه داغ یه کوچولو روغن بریزین چرب کنین،بعد موادو بزار،قابلمه رو رو شعله پخش کن بزار، شعلشم تقریبا کم باشه، تا 45 دقیقه سر قابلمه رو اصن باز نکن بعدش باز کن، با خلال دندون چک کن ببین پخت یا نه همین. 

من امتحان نکردم تا حالا ولی رو گاز هم خیلی راحته هم خیلی خوب میشه اینم عکسش

عزیزم عکس از بافت کیکت نداری؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
والا من تو قابلمه روحی میپزم خوب میشه فقط قبلش باید رو شعله کم بزاری حسابی داغ شه بعد چربش کنی و موا ...

فقط یه سوال اینکه گفتین اول داغ بشه بعد چربش کنین. وقتی داغ شد چیجوری چربش میکنین؟ نمی سوزین؟ با چی چربش میکنین و چه جوری؟ببخشید سوالام زیاد شد  

بعد اینکه چیجوری وقتی پخت از قابلمه خارجش می کنین؟

ته قابلمه رو روغن بزن بعد آرد بپاش بعد مواد رو بریز بعد که پخت خودش راحت خارج میشه عکس رو گذاشتم که کاغذ روغنی انداخته

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات