2777
2789

دلم گرفته انقدر که اگه دخترم نبود شاید توان داشتم خودمو نابود کنم. من یه دختر تحصیل کرده که همیشه بهترین بودم تو تحصیل الان تو یه زندگیم با یه مرد احمق و دیوونه و معتاد که همش از خودم میپرسم من تو این زندگی چیکار میکنم؟ امروز چون حالم خوب نبود زودتر از سر کار اومدم خونه قبلش زنگ زده هر موقع میای خونه بهم خبر بده بی خبر اومدم میبینم یه انتر رو اورده خونه تو بالکن نشستن معلوم نیست چه گوهی دارن میخورن. دختر ۴ سالمم براش غذا گذاشته بود و نشونده بودش پای کارتن ماشینشم میگه گرفتن میگم کجاست میگه تو پاسگاه نمیدونم ماشینو برا چی باید پاسگاه بگیره. ازش متنفرم فقط چون میدونم آدم شریه میخوام دخترم یکم دیگه بزرگ بشه بعد ازش جدا بشم میترسم دخترمو نده بهم

درامدش بد نیست اما  قسطا رو که میدیم و یکم خرج کنیم دوباره از بس خرجش بالاست بی پول میشیم دم به دقیقه قرض میکنه از این و اون البته میده بهشون ولی دوباره ماه بعد همیینه خدایا من چه گناهی کردم کاش میمرد. کاش میمرد..‌.. دلم برا دخترم میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیر، چون معتاده  دادگاه صلاحیت نگه داری از بچه رو نمیده بش

مهریه و نفقه هم تا قرون آخر بگیر

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

انشالله ک خدا کمکتون کنه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بخاطر دختر کوچولوت باید یکم دیگه صبر کنی میدونم سخته ولی به خدا توکل کن ازش بخواه بهت صبر و‌ آرامش بده.فقط انرژی تو بذار رو درآمدت و تربیت دخترت

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو که بویی از زندگی نبردن و خودشونو بقیه رو میندازن تو چاه ولی ناامید نشو ...

کاش خدا بهم کمک میکرد اشکام بند نمیاد دلم داره منفجر میشه از غصه 

کاش خدا بهم کمک میکرد اشکام بند نمیاد دلم داره منفجر میشه از غصه 

گریه نکن امیدن به خدا باشه فقط تصمیم های درست بگیر تا قدم قدم بتونی جدا بشی و خودت به زندگیت برسی با یه وکیل هم مشورت کن