2777
2789

خیلی حرف زشتی میزنه

وقتی یه دختریو میبینه بعد طلاق دوباره ازدواج میکنه مثلا با مرد سن بالاو ...میگه ازهمین بهترم گیرش نمیومد

خواهرمن دوبار جدا شده بخاطر همین هی ازین حرفا میزنه.چون یکی از پسراش دنبال ابجیم بود پسش زد 

ما واسمون مهم نیست ولی واقعا خیلی کارش زشته

به این فکر نمیکنه شاید یروزی سر خودش یا عزیزاش بیاد

به هرحال این چیزا واسه همه پیش میاد

حالا پسر خودش بخاطر یه زن شوهر دار زنو بچه خودشو ول کرد و رفت اونو گرفت

من هیچوقت به خودم اجازه ندادم درباره این مسئله حتی اظهار نظر کنم ولی...امان از بیشعوری..

مادرشوهرم دختر نداره

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوته فکره

بخدا من که میخام حرفی به کسی بزنم همش میگم مبادا چیزی بگم طرف به خودش بگیره دلش بشکنه ولی این..

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
واقعا بعضی ها به حرفشون فکر نمیکنن فقط حرف میزنن و دل میشکنن .

اره خیلی چیزا میگه به خیال خودش تیکه میندازه 

واقعا بعضی ادم ها خیلی بیشعورن نمیدونم نمفهمن با این حرفاشون دل میشکنن

به این فکر نمیکنه شاید یروزی سر خودش بیاد

مثل زندگی مامانو بابای خودم که بعد۳۵سال از هم پاشید

واقعا از زنهایی که به ناحق زنها رو میکوبن خوشم نمیاد

مگه زن حق زندگی نداره مثل هزاران مردی که طلاق میگیرن و ازدواج میکنن زنها هم حق دارن وقتی به مشکل برخوردن طلاق بگیرن و ازدواج کنن اینایی که این دیدگاه رو دارن فقط خودشون رو یه کالا میدونن که با یه بار ازدواج و طلاق از رده خارج میشن! به اینا باید گفت نسبت خودت رو به هم تعمیم نده بذاره فقط رو خودت باشه و بس!