2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت یا منفی ؟! کدوم درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 74 پست
ان شاءالله خدا حفظ کنه همه بچه ها رو🥰😍

ایشاالله من الان بچم دوماهش تازه تموم شده ولی خواب نداره کلی اذیت میشم اوایل روزانه بی بی چک میگرفتم البته شوهرم عجله داشت هر روز بی بی چک میگرفت اگه نه من دوس داشتم لااقل مدتی عه ازدواجمون بگذره بعد اقدام کنیم البته الانم شکر بچه دوس داشتنی ترین موجود دنیاست

پشت ترافیک ذهنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالله من الان بچم دوماهش تازه تموم شده ولی خواب نداره کلی اذیت میشم اوایل روزانه بی بی چک میگرفتم ...

عزیزم این روزای سخت میگذره خداروشکر کن برای لحظه لحظه ش

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
عزیزم این روزای سخت میگذره خداروشکر کن برای لحظه لحظه ش

هر روز شکر خدا رو بجا میارم میگم ب شوهرمم کاش زودتر ازدواج میکردیم الانم زودتر داشتیمش میگه من که تو رو نمیشناختم اونموقع 😂😂😂

پشت ترافیک ذهنم 
من این ماه که باردار شدم از کیت استفاده کردم عالیه تاحالا استفاده کردی؟

من تاریخ تخمک‌گذاریم و میدونم

ینی علامت دارم وقت تخمک‌گذاری 

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
سن هامونم مثل همه خیلی باحاله😃😉

جدی چه خوب😃😃😃😃😃 انقد ک همه میگفتن چراالان بچدار شدی داشتم ناامید میشدم کسی همسن من نیس 😍😍😍😍

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘