2777
2789
عنوان

نه سال بچه دار نمیشم کسی راهکاری بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 40 پست

داخل اینستا به انگلیسی بزن مصطفی کمایی

ایشون استاد طب سنتی هستن

تعریفشون خیلی شنیدم 

به خدا قسم من تبلیغ نمیکنم تاحالاهم ازش چیزی خرید نکردم

فقط تعریفشون شنیدم

براب نازایی هم من شنیدم دارو میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنغرم از این کار متنفر 

اینم یه راهکار درمانه 🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من اصلا بدنم واکنش ب بارداری نمیده اصلا ابدا بگم واکنش حداقل داد  از زندگی سیرم

عزیزم همه اونایی که این شرایطو دارن هم دیگرو خیلی خوب درک میکنن.که چقدر سختی داره چقدر افسردگی داره،منم واقعا خسته شدم هیچ پشتوانه ای هم ندارم،جز خدا که امیدم ازش کم نمیشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نمی‌دونم ولله قبلاً یکم تنبلی تخمدان داشتم الان اوابوست از مشهد پیدا کردم دوسه ماه میخورم تخمدونام خوب شدن.لوله هام باز ن .آزمایشات هورمونی سالم .شوهرم از داده سالم دیگه نمی‌دونم چه خاکی به سرم بریزم

نمی‌دونم ولله قبلاً یکم تنبلی تخمدان داشتم الان اوابوست از مشهد پیدا کردم دوسه ماه میخورم تخمدونام خ ...

دقیقا مثل شماس شرایطم فقط شوهرم کمی ضعیفه 

خدایا خودت برام معجزه کن.
نمی‌دونم ولله قبلاً یکم تنبلی تخمدان داشتم الان اوابوست از مشهد پیدا کردم دوسه ماه میخورم تخمدونام خ ...

استرسو از خودت دور کن.راحت یکی دوماه اصلا به بارداری فک نکن.شاید باردار شدی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
کاش خدا ماروهم دوست داشته باشه ونگاه کنه .تا نگاهها وحرفایه هرکس و تاکسی و نشنویم

دقیقا ان شاءالله عزیزم ان شاءالله 

خیلی سخته اگه لایق باشم ختم برداشتم واسه بارداریم شمارم دعا میکنم واسه خودم ک اثری نداره شاید در حق شما مستجاب شد

خدایا خودت برام معجزه کن.
دقیقا ان شاءالله عزیزم ان شاءالله  خیلی سخته اگه لایق باشم ختم برداشتم واسه بارداریم شمارم دعا ...

ممنون عزیزم انشالله خدا به همه بده .بد دردیه بد.التماس دعا فراوان دارم .