2777
2789
عنوان

پیام میده بهم؟

83 بازدید | 7 پست

بچه هااا با یه پسره چند ساله میشناسمش ۳هفتس جدی هستیم هر روز پیام و...یه سفر شمال هم رفتیم خیلی ازش خوشم میاد ۲روزه سر هیچ بحثمون شده به نظرتون پیام میده؟

منتظر پیام دادن شون نباشید و این رو رها کنید

کتاب زنان زیرک رو هم مطالعه کنید خالی از لطف نیست

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میگی جدی بودین و شمال رفتین ، احتمالا بده فقط بگو تو شمال کاری نکردی که ؟   از این در رو ها بوده باشه 😒

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل