2777
2789
ازمایشگاه ولیعصر منفی زده ولی ازمایشگاه نور زده مثبت.  پس قطعا مثبته.‌امکان داره کیت ازمایشگاه ...

سه روز قبلش باز ولیعصر تست گرفت منفی بود

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز قبلش باز ولیعصر تست گرفت منفی بود

چرا اینهمه تست داده؟ با توجه به علایم بالینیش دارو اسافتفاده کنه. اسکن ریه هم بدن. صبح اول وقت برن برای اسکن که محیط الوده نباشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چرا اینهمه تست داده؟ با توجه به علایم بالینیش دارو اسافتفاده کنه. اسکن ریه هم بدن. صبح اول وقت برن ب ...

چون آبریزش بینی داشت

نه سرفه.نه عطسه. نه تب هییییچی نداشت فقط دو روز آبریزش داشت رفت تست داد

چرا اینهمه تست داده؟ با توجه به علایم بالینیش دارو اسافتفاده کنه. اسکن ریه هم بدن. صبح اول وقت برن ب ...

چون مادرشوهرم با کرونا فوت کرد چشممون ترسیده با یه سرفه میریم تست میدیم

چون مادرشوهرم با کرونا فوت کرد چشممون ترسیده با یه سرفه میریم تست میدیم

نیاز نیست تست بدید. واکسنها رو بزنید و قطره بینی سالیراویرا هر شب یک پاف تو هر بینی بزنید که ویروس رو با احتمال بالا از بین میبره درسته صد درصد نیست ولی برای کسی که تو اجتماعه بی تاثیر نیست. ما سه ماهه استفاده میکنیم. 

تستها خطا دارن. 

مثبتش درسته منفیش کاذبه.‌هزار علت برای منفی شدن تست کسی که کزونا داره وجود داره.‌یکیش کیت آزمایشگاهی نامناسب. دوم کسی که ننونه برداری میکنه ممکنه خطا کنه. سوم خود ویروس گاهی بصورت خاموش عمل میکنه و تست رو منفی میکنه. 

بنطر من حتما ایشون مثبتن. اگه نبودن تست مثبت نمیشد. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀