2777
2789

مادرم بیمازستان خصوصی بستریه،بیمه تکمیلی داره،هزینش فک کنم حدود ۵۰ میلیون میشه،بیمه تکمیلی چیزی میده برای بیماران کرونا؟کسی اطلاع داره؟

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا حدودیشو میده

واقعا میده؟دیگ پولی برامون نمونده😔مرخصشم نمیکنن الکی مارو میترسونن.مادرم خونه ک بود بهار بود.از وقتی بستری شده بدتر شده

مگه بیمه تکمیلی هزینه بستری توبیمارستان میده ؟من  چندروزقبل توبیمارستان دولتی بودیم چون شب مرخصمون کردن مبلغی دادیم گفتن شنبه بیاییدبرا تسویه هنوزمیخواستم برم نامه بگیرم براتکمیلی همسرم گفت هزینه بستری نمیدن چون دفترچه داریم 

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
مگه بیمه تکمیلی هزینه بستری توبیمارستان میده ؟من  چندروزقبل توبیمارستان دولتی بودیم چون شب مرخص ...

باید اول خودتون پرداخت کنید،فاکتور بگیرید و فاکتور روببرید بیمه 

باید اول خودتون پرداخت کنید،فاکتور بگیرید و فاکتور روببرید بیمه 

مراحلشومیدونم امافکرمیکردم هزینه بستریونمیده

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید