2777
2789
عنوان

قبولی ذخیره ازاد

4433 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها کسایی که تجربه دارید امروز فرصت ثبت نام قطعی ها تموم میشه به نظرتون کی ذخیره هارو برای ثبت نام اعلام میکنند؟؟؟؟ 

تورو خدا بهم بگید دیگه مردم ازبس استرس کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این رشته کلا بازار کار نداره  من چند نفرو میشناسم دولتیم خوندن بیکارن به سختی کار گیر می ...

اتفاقا شنیدم بازار کارش خوبه از کسایی که خوندن ودارن کار می‌کنند پرسیدم 

میتونی دستیار جراح بشی وعلاوه بر حقوق از جراح هم پول بگیری

حالا به نظرتون مثلا کدوم رشته بازار کار داره؟؟؟

اگه بخوام واقع بینانه بگم هیچ کدوم 

پیرا پزشکی ها اکثرا دیگه بازار کار سابق رو ندارن حتی پرستاری

به نظر من حالا که اینجوریه آدم بره علوم آزمایشگاه بخونه بهتره نهایتا دیگه دکتری بگیره خودش میتونه آزمایشگاه بزنه

اگه بخوام واقع بینانه بگم هیچ کدوم  پیرا پزشکی ها اکثرا دیگه بازار کار سابق رو ندارن حتی پرستا ...

خب اره همه میدونن که پیراپزشکی و حتی پزشکی تو کلان شهر ها دیگه واقعا اشباع شده 

اماباز هر چی باشه از شغل های دیگه بازار کار خوبی دارن

اتفاقا من داشتم ی جا میخوندم که طرف مدرک آزمایشگاه داره بعد چند سال درس باز میخواست دوباره کنکور بده....

ای بابا الان تو ایران دیگه شغلی پیدا نمیشه که بازار کار عالی داشته باشه بالاخره بیکار توش پیدا میشه اما اگر آدم جنم داشته باشه براش کار هست الان دختر دایی بابام اتاق عمل از همه جا دعوت به کار شده براش دست وپا میشکونند درآمد خیلی خیلی خوبی داره تازه جز هیات علمی دانشگاه هم هست ازاونجا هم حقوق میگیره