2777
2789
عنوان

فریم روی دیوار توسی

73 بازدید | 18 پست

سلام، خانوما بنظرتون فریم روی دیوار توسی، توسی باشه قشنگه یا سفید؟ الان عکس جفتشو میذارم

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو بذار ببینیم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

این سفید

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

این توسی

طوسی و طوسی خیلی سرد میشه محیط.همون سفید با طوسی باز یکم بهتره.چرا از ترکیب رنگ دیگه استفاده نمیکنی.واسه چجور محیطی میخوای این ایده رو🤔

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
هیچ‌کدوم

من بین این دوتا خواستم، شما میتونستی بین بد وبدتر یکی رو انتخاب کنی، بازم ممنون ❤🙏

طوسی و طوسی خیلی سرد میشه محیط.همون سفید با طوسی باز یکم بهتره.چرا از ترکیب رنگ دیگه استفاده نمیکنی. ...

توسی وسفید میخوام بچینم، البته تابلوها و کوسن هام وگلهای فرشم بنفش، ن خیلی بی روح نیس

توسی وسفید میخوام بچینم، البته تابلوها و کوسن هام وگلهای فرشم بنفش، ن خیلی بی روح نیس

عزیزم واسه محیط کاری میخوای یا برای خونه؟اگه واسه خونه میخوای سفید طوسی بهتره.محیط کاری طوسی طوسی