2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست اگهدبخواین شوهرتونا تنبیه کنید چیکاردمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 52 پست

من اوایل دست به سیاه وسفیدنمیزدم غذادرست نمیکردم برمیگشت انگارنه انگار واردخونه شده میرفتم تواتاق خودموسرگرم میکردم ولی مشاورم گفت این کار اشتباهه کاراتوانجام بده غذاشو آماده کن خیلی عادی باهاش صحبت کن ولی مثل قبل نباش درحد غذامیخوری و میوه میل داری وسلام وخدافظ 

امتحان کردم اینجوری بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فعلا میرم خونه مامانم نه به قهر برافاصله ووفکر

میفهممت منم گاهی ازش فاصله میگیرم ببینم چکار میشه کرد آخرش هم به این نتیجه میرسم که این خره و خریتش درمان نداره. در نتیجه بازم با محبت میام سمتش و بهش میرسم اونم یکم (فقطططط یکم) بهتر میشه.

منتها من تو مملکت غریبم خونه مادر ندارم تنهایی تو سر خودم میزنم

من که فعلا میرم خونه مامانم نه به قهر برافاصله ووفکر

ای کاش میشدمنم برم خونه مامانم که چندروز چشمم توچشمش نیفته ولی برم خیلی تابلوه میفهمن چون تاحالاسابقه نداشته شب خونه مامانم بمونم وهمیشه شوهرم میاددنبالم  خودم برگردم تابلو میشه مامانم دلواپس میشه بفهمه دعواکردیم .برم همه عالم وآدم میفهمن قهرم .جایی رم ندارم برم میگم برم بیرون شب دیربرگردم به اون چه ربطی داره میترسم وحشی شه بدتر دعوامون بشه 

میگم درو قفل کنم شب برگشت نتونه بیاد تو دلم واسش میسوزه شب مغازه بخوابه سردش میشه .بره خونه مامانش میشینه سیرتاپیازو واسشون تعریف میکنه اونام که دلسووووووز 

شوهرمن به اینچیزا خیلی سفته اون درونگرا ومن برونگرام من اذیت میشم

ما هم همینیم. اون درونگرا کم حرف ساکت کینه ای لجباز مغرور . من برونگرا شاد و خوشحال آسان گیر بگو بخند. کلا آبمون تو به جوب نمیره‌.همش دعوا

دیدی چقدر میزنن توبرجک آدم من اگه الکیم شاد باشم اون خرابش میکنه

من ک هر چی شاد بودم دیدم این چهره ش غمگین و گرفته و تو اخم . پایه هیچی نیست. گاهی از حرصم میزنمش و در میرم.   

اینکه میگی ب کنترل حساسه و خونه رو قلمرو خودت میکنی اون حرص میخوره😂😂😂😂😂😂 چه نقطه ضعفی داده دس ...

آره بخدا همین یک راه برام مونده و خوبم جواب میده. هی میگه بزن شبکه ورزش. منم میگم میخام مستند ببینم. خوراکی میریزم جلوم میخورم و ک حرصش بدم. یهو میکه خاک بر سرم با این زندگیم کنترل و میدی یا نه . منم نمیدم