2777
2789
عنوان

دعوای مادر شوهر و عروس

544 بازدید | 9 پست

خانواده شوهرم احترام که سرشون نمیشه هیچ  هر چند وقت یکبار دعوای شدیدی با من میکنن بعد از مدتی دوباره خودشون سرشون پایین میندازن میان منزل من  بدون اینکه معذرت خواهی کنن  و شوهرم هم میگه باید دست به سینه سر پا وایسی و پذیرایی کنی و احترام بگیری به نظرتون من با این شوهر نهفهم  و خانواده بی فرهنگ چه کنم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
همشون همینن ،خانوادشون هرکاری کنن بازم طرف اونا هستن

شوهر من دیگه شورشو درآورده 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی اختلاف دارین

سر همه چی  از  دو فرهنگ کاملا متفاوت 

حالا اونا ميانو نميدونم اما من دشمنمم بياد نميتونم بي محلي كنم😖

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

توو دعوا شما هم دعوا می‌کنی باشون یا فقط اونا دعوا میکنن؟ اگه شما هم جوابشون رو میدی که به نظرم خوبه دیگه چیزی تو دلت نمیمونه و به قولی این به اون در، و خوبه که کینه ای نیستن و بعد دوباره میان و میرن، خیلیا سر یه حرف کوچیک ماه ها قر و قمیش دارن، اینا خوبه لااقل کش نمیدن بحث رو ، همون تو دعوا تموم میشه دیگه ، با خانواده خودمون هم بحثمون بشه کلا که نمی‌تونیم کات کنیم ، حالا اگه فامیل بود یچیزی، ولی اینا خانواده هستن، خونه پسرشونه، چشم امیدشونه، 

توام به نظرم هروقت دعوا بود حرف دلت رو بزن ، هروقت هم اومدن خونتون عادی باش، این اومدن از سمت اونا خودش یجورایی آشتی کردنشونه دیگه ،بعضیا به زبون نمیارن، رفتاری نشون میدن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
توو دعوا شما هم دعوا می‌کنی باشون یا فقط اونا دعوا میکنن؟ اگه شما هم جوابشون رو میدی که به نظرم خوبه ...

سر چیزای الکی دعوا راه میندارن و دادو بیداد وقهرا و توهین به خودم و خانواده ام و مرده و زنده منو میشورن و بعد من اعتراض کنم شوهرم منو میکشه همیشه هم میگه من مقصرم

حرفارو نزدم عقده شندن تو دلم برا همین وقتی میبینمشون ریلکس میان خونه من  خیلی حالم بد میشه خیلی 

سر چیزای الکی دعوا راه میندارن و دادو بیداد وقهرا و توهین به خودم و خانواده ام و مرده و زنده منو میش ...

آل ببرشون

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞