2777
2789
عنوان

بچه ها من یه همکار آقا دارم که...

337 بازدید | 6 پست

من آدم خجالتی و نسبتا مذهبی هستم ؛کلا از بچگی تا حالا خیلی با مردای نامحرم صحبت و ارتباط نداشتم حتی با مردای فامیل؛حالا هم تو محیط کار کم با همکارای مردصحبت می کنم .

تازه دو سه ماهه وارد کاری شدم که یکی از همکارای مرد اونجا عین خودم با همکارای خانم کم ارتباط برقرار می‌کنه ,من وقتی با اون کاری دارم خیلی معذب میشم.اما با بقیه همکاران مرد دیگه این مشکل رو ندارم.اصلا نمی‌دونم چطور باهاش برخورد کنم؟

مادر دو فرشته

هیچی. فقط کافیه بری و کاری که داری رو بهش بگی همین. زیاد حساس نباش. 🌹🌹

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.