2777
2789

هر لحظه چشمام پر و خالی میشه واسه داشتنت عزیزه مامان

دلم میخاد یه روز تست بزنم مثبت بشه و این گریه از رو شوق بشه

دوس دارم حالم بد بشه بقیه بگن ویار داری از ذوق اینکه تاثیر وجود توعه یه دل سیر گریه شوق کنم

دوس دارم همه شکم و پهلوهام پر ترک و چروکِ مادر شدن بشه ک هر وقت نگاشون میکنم با لبخند به دستای نازت خیره بشم بگم خدا شکرت

نمیدونی چقد تشنه اینم ک از سینم شیر بخوری و من هر بار ک شیر میخوری چشم ازت نگیرم

مامانی هیچ میدونی اون لباس کوچولوهای تو کمد رو واسه تو خریدم با اینکه نمیدونم کی میای تو دلم؟

اون شلوار و تاپ سایز صفر ک هرروز بوسشون میکنم قراره تو رو تو خودشون جا بدن

دردت ب جونم همه میگن چرا بچه دار نمیشی و من هر بار با بغض ب دروغ میگم امادگی نداریم ولی هیشکی نمیدونه منو بابا چقد تو حسرت داشتن تو موندیم

فندقم بابا گاهی از زبون تو منو دلداری میده ک نگران نباشم ی روز خدا تورو میکاره تو دلم ولی فقط مامان میدونه ک چقد دل بابا آشوبه از نیومدنت

روله نمیدونیم دختری یا پسر واسه همین دوتا اسم انتخاب کردیم برات یکی دختر یکی پسر

میشه بیای تو دلم و بشی همه دلخوشی مامان بابا؟

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد قشنگ نوشتی

همش با گریه

هرروزم همین چند خطه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

اتفاقا امشب تو قنوت نمازم واسه همه منتظرا دعا کردم 

هیچوقت همچین دعایی نمیکردم یه دفعه اومد رو زبونم 

انشاالله شمام مادر بشی❤️🌹

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
منم ۷ساله منتظرم ولی نشدم هنوز ناراحتم چرامن

انشالله اول شما بعدم من

اتفاقا امشب تو قنوت نمازم واسه همه منتظرا دعا کردم  هیچوقت همچین دعایی نمیکردم یه دفعه اومد رو ...

ممنون عزیزدلم