2777
2789
عنوان

روزای تعطیل دیوونه ام میکنه

295 بازدید | 10 پست

شوهرم روزای تعطیل از صبح که پا میشه تمام آشپزخونه رو میریزه به هم تا صبحونه بخوره من یه ساعت بعدش پا میشم باید همه جا رو تمیز کنم و ناهار بپزم بعدش هم اگه یه جا کثیف بود کلی تیکه میندازه و دعوامون میشه بخدا موندم چیکار کنم یه دختر هم دارم باید به اونم برسم کاش هیچوقت تعطیل نبود امروز گیر داده که حمام کثیفه منم گفتم از این به بعد هر جا که رو اعصابته خودت تمیز کن

شبش گل گاو زبون دم کن هر دوتاتون بخورید😁

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه همسرتون بهتون دستور میده فلان جا کثیفه تمیزش کن رو اصلا درک نمیکنم شکل قشنگی نداره چطور اجازه میدید

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
اینکه یه همسرتون بهتون دیتور میده فلان جا کثیفه تمیزش کن رو اصلا درک نمیکنم شکل قشنگی نداره چطور اجا ...

عادتشه از اول زندگی همینجور بود اگه یه جایی رو یادم بره تمیز نکنم همش تیکه میندازه که تو چشمات ضعیفه نمیبینی یا مسخره میکنه فکر میکنه مثلا من اینجوری تمیز تر از قبل میشم 

عادتشه از اول زندگی همینجور بود اگه یه جایی رو یادم بره تمیز نکنم همش تیکه میندازه که تو چشمات ضعیفه ...

نباید عادتش میدادید خیلی زشته واقعا از همون اول باید مشخص میکردید خانوم خونه خدمتکار خونه نیست. نه اینکه بگم تمیز نکنید نه. اما ایشون حق دستور دادن و گوشزد کردن ندارن

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
نباید عادتش میدادید خیلی زشته واقعا از همون اول باید مشخص میکردید خانوم خونه خدمتکار خونه نیست. نه ا ...

از اول دعوا میکردم باهاش یا با زبون خوش میگفتم اما فایده نداره 

خب تو همیشه پنجشنبه همه جا رو تمیز کن که دیگه بهونه نداشته باشه 

خب من همیشه تمیز میکنم ولی یه وقتایی هم نمیرسم یا یادم میره ولی مدام آشپزی و ظرف شستن و بچه داری با منه خودش بعضی وقتا یه جارو میزنه تو خونه و منم خیلی ناراحتم فکر میکنه من کارگرشم اگه با زبون خوش بگه بازم یه چیزی ولی مشکلم همون طعنه و کنایه ست

خب من همیشه تمیز میکنم ولی یه وقتایی هم نمیرسم یا یادم میره ولی مدام آشپزی و ظرف شستن و بچه داری با ...

مردا کلا همینن یه بهونه جور میکنن واسه گفتن من ۳ تا بچه دارم یه ۵ سال یه دوقلو یک ساله این همه زحمت میکشم و کار خونه بشور بپز و بچه داری اخرشم یه چیز رو زمین باشه میگه هیچ کاری نکردی شوهر من فردا خونس امروز کل خونه رو گردگیری و  جارو کردم سرویسا رو وایتکس زدم که بهونه دسش ندم