2777
2789
عنوان

عوض شدم

114 بازدید | 18 پست

قبلنا خیلی معتقد بودم تحت هر شرایطی هیچوقت وجود خداروانکار نمیکردم 

ده سالی هست که هرچی تلاش کردم هرچی دعا کردم همچی فقط بدتر شد  همه اینا باعث شد من کفر بگم و اعتقاداتم از بین بره 

حتی ذره ای نمیتونم خودمو قانع کنم  خیلی عوض شدم دیگ خودم نیستم 

این خیلی برام ناراحت کنندست😔😔😔

اتفاقا الان باید راحتتر باشی، تو دیگه آزاد شدی

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاد از چی

از ترس وجود جهنم و عذابهای یه دنیای دیگه.

اینجا زیاد نمیشه بازش کرد، وگرنه بی پرده تر توضیح میدادم

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
بدون هر چیزی که میخوایم به نفع مون نیس بارها شده چیزی رو خواستم و نشده و چند  سال بعد دیدم چقدر ...

خیلی زندگی بهم سخت گرفته ک به اینجا رسیدم 

دیدم هرکی بدتره بی درد تره  😔

یه شعری بود میگفت 

یه ماهی میگه: خدایا این دریا چیه که همه ازش حرف میزنن؟! این آب چیه که میگن مایه ی حیات ؟ اصلا اگه وجود داره چرا من نمیبینم؟

تا این که یه روز میفته تو خشکی و می فهمه تو آب زندگی  میکرده و بهش حیات میداده و تمام این مدت نمیدونسته

از ترس وجود جهنم و عذابهای یه دنیای دیگه. اینجا زیاد نمیشه بازش کرد، وگرنه بی پرده تر توضیح میدا ...

اخه قبلا ی روزنه امیدی داشتم الان دیگ ندارم من فهمیدم ک خیلی چیزایی ک بهمون گفتن واقعی نبوده سال های سال امیدالکی ب چیزی ک هیچوقت ندیدیم 

اینش بده 

همین که ناراحت شدی یعنی خدا هنوز حواسش بهت هس که قبل از رفتن جبران کنی بخاطر این دنیا خداتو انکار نکن امتحانت کرد که ببینه وقتی نه میگه راضی میشی به رضاش یا راهتو کج میکنی میری؟مطمعن باش به صلاحت نیس چیزی که میخای من خودم ۱۴سال بعد تازه فهمیدم چقد اشتبا میکردم ماظاهرو میبینیم خدا باطنو خوشحالم به گریه هام توجه نکردو دعامو مستجاب نکرد 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اخه قبلا ی روزنه امیدی داشتم الان دیگ ندارم من فهمیدم ک خیلی چیزایی ک بهمون گفتن واقعی نبوده سال های ...

خب جلوی ضررو هر وقت بگیری فایده ست

خیلی زندگی بهم سخت گرفته ک به اینجا رسیدم  دیدم هرکی بدتره بی درد تره  😔

اره بیشتر وقتا این جوریه، منم یه مدت این جوری فکر میکردم که چرا باید آدمای خوب سرنوشت شون سخت باشه و برعکس کسایی که بدی می کنن راحتن!

بعد مدت ها به این نتیجه رسیدم که هر چی زندگی برام راحت تر گرفت من خام  موندم 

وقتی شرایط سخت بود میگفتم خدا منو نمیبینه، ولی الان که تموم شده و مدت ها گذشته، خداروشکر میکنم بابت ش 

واقعا یه آدم دیگه شدم 

خداروشکر که خواسته های سطحی منو نداد تا بتونم به چیز بهتری برسم