2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم.میدونی عدد یک یعنی چی؟

واییی فان ترازاین من نفرآخری بودم که اون رشته ودانشگاه روقبول شدم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
موفق باشی عزیزم.میدونی عدد یک یعنی چی؟

من رشته ای که قبول شدم کنارش ستاره زده وعدد۳کنارش نوشته یعنی چی

سلام بچه ها این کارنامه سبز خواهرمه عدد یک زده یعنی چی؟کدو نگاه کردیم تربیت بدنی اراک هستش.

سلام یه سوال؟رتبه داوطلب و اخرین رتبه قبولی،یعنی چی؟مثلا نوشته رتبه داوطلب۸۶۵ واخرین رتبه قبولی ۲۹؟خب من که رتبم ۸۶۵ نبوده !یعنی رتبه ۲۹ اونو قبول شده ؟یا ازبین کسایی که رشته رو انتخاب کردند نفر بیست ونهم بوده؟

میشه برام توضیح بدی ؟

سلام یه سوال؟رتبه داوطلب و اخرین رتبه قبولی،یعنی چی؟مثلا نوشته رتبه داوطلب۸۶۵ واخرین رتبه قبولی ۲۹؟خ ...

نخیرمنظوراینه که نفرچندم اون رشته ودانشگاه روکه انتخاب کرده قبول شده

نخیرمنظوراینه که نفرچندم اون رشته ودانشگاه روکه انتخاب کرده قبول شده

اهان ممنونم عزیزم از راهنمایتت  

میشه یه سوال دیگم بپرسم ؟الان که کارنامه سبز اومده میتونم کدرشته هایی که نزدم رو الان انتخاب رشته کنم؟

اهان ممنونم عزیزم از راهنمایتت   میشه یه سوال دیگم بپرسم ؟الان که کارنامه سبز اومده میتونم کدر ...

نه دیگه نمیشه عزیز