2777
2789
عنوان

دوستانی که برنامه تحصیلی میخواستن

144 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها امیدوارم خوب باشید

خیلی ها پیام میدن که امکانش هست فقط به ما برنامه شخصی بدی 

من پارسال این کار رو انجام ندادم چون احساس کردم به ضررتون باشه ولی انقدر درخواست زیاد دارم 

امسال این کار رو انجام میدم ولییییی «خودم شخصا از برنامه تون امتحان میگیرم که کم کاری نکنید»

لطفا دقت کنید که امتحان دارید و پیچوندنی در کار نیست!!

❌فقط اونایی که واقعا میخوان درس بخونن پیام بدن !!!!!

ببخشید هزینه مشاورتون چقدره؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کنکوری ام. و خیلی دنبال برنامه ام

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

ببخشید تو تاپیک هاتون راجب یک گروه برای کنکوری ها گفتید میشه منم عضو بشم؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

ببخشید هزینه مشاورتون چقدره؟

من هفته اول تمام موارد مشاوره ای رو رایگان کار میکنم اگر مایل به ادامه کار بودید ، خودتون انتخاب میکنید چه مواردی در پکیج مشاوره ای شما انجام بشه که قیمتش بستگی به انتخاب شما داره

من هفته اول تمام موارد مشاوره ای رو رایگان کار میکنم اگر مایل به ادامه کار بودید ، خودتون انتخاب میک ...

اها ممنون بعد اینکه گروهی که زدید برای کنکوری ها هم همین طوره؟