2777
2789

فقط میدونم جوونه ی بدبخت رو چرخش میکنن

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه کاسه سمنو بخر بخور به دردسرش نمی ارزه خوبم نمیشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
درعوضش یه خوشمزه ی عالی میشن😋

😂😂😂

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
حرفم خوردنش نیست دوست دارم یادبگیرم😋

منم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

من دو سال پیش درست کردم از تو گوگل دستورشو پیدا کردم 

زیاد جزییات یادم نیست یه کلی میگم که دستت بیاد 

گندم با پوست و شستم خیس کردم ۲۴ ساعت بعد ریختم تو آبکش روش یه پارچه نازک انداختم روزی دوبار آب میداد دپباره پارچه رو مینداختم تا حوانه زد نباید بذاری سبز بشه که سمنو تلخ میشه نقره ای شد ریختم تو چرخ گوشت چرخ کردم آب ریختم با دستم چنگ زدم تا قشنگ شیره گندم در بیاد بعد  و آردد نونوایی سنگک و کم‌کم اضافه کردم قشنگ مخلوط کردم گذاشتم سر گاز میذاری رو شعله کم تا زمانی که جوش میاد باید مواظب باشی و هم بزنی بعدش درشو‌کذاشتم با شعله ملایم گذاشتم بپزه یکی دو ساعت آخر و دم‌کنی گذاشتم که رنگش قشنگ قهوه ای بشه 

در همین حد یادمه تو گوگل سرچ کنی دقیقتر دستورشو برات میاره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من دو سال پیش درست کردم از تو گوگل دستورشو پیدا کردم  زیاد جزییات یادم نیست یه کلی میگم که دست ...

خوب شد؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
من دو سال پیش درست کردم از تو گوگل دستورشو پیدا کردم  زیاد جزییات یادم نیست یه کلی میگم که دست ...

مرسی عزیزم چه خوب. سمنوت مثل بیرونیا شد؟ بعد چه فصلی درست کردی؟ خیلی توسایت گشتم بعضیامیگن خارج از فصلش خوب درنمیاد

خوب شد؟

باورتون نمیشه من تا قبل اون سمنو اصلا دوست نداشتم ولی خداروشکر انقدر سمنویی که پختم عالی شد که ازون موقع عاشق سمنو شدم الانم منتظرم هوا یه ذره خنک تر بشه دوباره درست کنم ان شاءالله

مرسی عزیزم چه خوب. سمنوت مثل بیرونیا شد؟ بعد چه فصلی درست کردی؟ خیلی توسایت گشتم بعضیامیگن خارج از ف ...

دقیقا باید هوا خنک باشه وگرنه گندم ترش میشه 

اره خداروشکر خیلی عالی شد من شب عید پخته بودم 

باورتون نمیشه من تا قبل اون سمنو اصلا دوست نداشتم ولی خداروشکر انقدر سمنویی که پختم عالی شد که ازون ...

عزیزم چقد زمان برد؟ میگن خیلی زمان میبره