من دو سال پیش درست کردم از تو گوگل دستورشو پیدا کردم
زیاد جزییات یادم نیست یه کلی میگم که دستت بیاد
گندم با پوست و شستم خیس کردم ۲۴ ساعت بعد ریختم تو آبکش روش یه پارچه نازک انداختم روزی دوبار آب میداد دپباره پارچه رو مینداختم تا حوانه زد نباید بذاری سبز بشه که سمنو تلخ میشه نقره ای شد ریختم تو چرخ گوشت چرخ کردم آب ریختم با دستم چنگ زدم تا قشنگ شیره گندم در بیاد بعد و آردد نونوایی سنگک و کمکم اضافه کردم قشنگ مخلوط کردم گذاشتم سر گاز میذاری رو شعله کم تا زمانی که جوش میاد باید مواظب باشی و هم بزنی بعدش درشوکذاشتم با شعله ملایم گذاشتم بپزه یکی دو ساعت آخر و دمکنی گذاشتم که رنگش قشنگ قهوه ای بشه
در همین حد یادمه تو گوگل سرچ کنی دقیقتر دستورشو برات میاره