من از اون مثبتا بودم ک هیچ کار خطایی نکردم تو کلاس و مدرسه😑
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
شانسی اون روز یکی از بچه ها سوسک مصنوعی اورده بودم
بردم سمتش دومتر پرید هوا 😐
مگه نمیگفت نمیترسم؟😬
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
ورقه امتحان رو برداشته بودم قبل امتحان ولی معلم یه ورقه دیگه داد به صفر ضرب شدم😂😂😂😂😂
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
یه معلممون گفت من از هیچییییییییی نمیترسم شانسی اون روز یکی از بچه ها سوسک مصنوعی اورده بودم بردم ...
باحال بود.میدونی بیشتر پسرا سر معلماشون بلاهای خندار میارن خوشبحالشون ما تنها کار شاق مون این بود که مازیک غیر وایت برد میزاشتیم جلو معلممون اونم بیچاره تا پاک میکرد زنگ خورده بود
باحال بود.میدونی بیشتر پسرا سر معلماشون بلاهای خندار میارن خوشبحالشون ما ...
نه من اهل اذیت کردن معلممون نبودم😅
اتفاقا معلم های بسیار خوب و متشخص و پایه ای داشتم😍
انصاف نبود اذیتشون کنم😬