2777
2789
عنوان

وکالت برای زن خوبه؟

1391 بازدید | 37 پست

بچه ها من میخواستم برم وکالت ولی بعدش برم استاد دانشگاه بشم بنظرتون وکالت برای زن خوبه؟ تو زندگی آینده تاثیری  نداره؟ 

همه میگن برو معلم شو ولی هم معلمی رو دوست دارم هم وکالت گفتم برم وکالت بخونم بعدش برم استاد دانشگاه بشم یا همون معلمی که دوست دارم که به دوتاش برسم 

بنظرتون وکالت برای زن خوبه؟؟؟

ازمون وکالت بینهایت سخته

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خوبه چرا خوب نباشه دوست من وکیله ولی خب سختیای خودظو داره ببینین یه شغل پر فراز و نشیب و میخواین ...

دوستتون درآمدش چقدره؟؟؟؟پولداره ؟؟؟منم امسال ترم اول حقوق میشم 

شما کسیو دارین وکیل باشه

خانوم نه 

بابام وکیله 

البته همیشه میگه دادگاه پاسگاه جای زن نیست ولی من قبول ندارم

یکی از خواهرامم میخواد وکالت بخونه 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
خانوم نه  بابام وکیله  البته همیشه میگه دادگاه پاسگاه جای زن نیست ولی من قبول ندارم یکی ...

بابامم دوست نداره ولی حمایت میکنه

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
غير از كنكور باز مگه ازمون ديگه اي داره ؟

وا بله. شما اول حقوق میخونی بعد لیسانس یه ازمون وکالت داره میگن کل ایران یه تعداد محدود برمیداره

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵