2777
2789

کدومش بهتره چند وقت یبار ترمیم میخواد؟ابرو های خودمون درمیاد؟ینی نیاز به اصلاح ابرو هس دوباره؟خیلی سخته؟ در کل راضی هستین؟شوهراتون دوس دارن شوهر من میگه مثل ابروی مرد کلفت میشه...ولی خودم خیلی دوس دارم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میکرو کردم اصلا راضی نیستم هرکی ازم پرسیده میگم انجام نده فقط پول هدر دادنه

چرا راضی نیستین

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
چرا راضی نیستین

فقط دو روز اول بود رفتم حموم همه پاک شد فقط‌جاش‌مونده  ۲ مرحله رفتم ..بعدش زنه دید خوب‌نشده میگه ابرو مثل ناخن میمونه باید هرماه بیای..انقد تعریف رنگشو میکرد بهترین ارایشگاه هم رفتم.فقط‌پولم هدر رفت حیف

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
فقط دو روز اول بود رفتم حموم همه پاک شد فقط‌جاش‌مونده  ۲ مرحله رفتم ..بعدش زنه دید خوب‌نشده میگ ...

بعدشم نباید تا 5 روز حموم میرفتین، نباید موقع پریودی میرفتین، اینا تاثیر داره تو ماندگاریش 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
آخه میگن بعضیا پوستشون رنگ نگه نمیداره، چون چربه، 

پوست من خوبه ایراد نداره .بنظر من رنگش خوب نبود الکی دروغ میگفت..رفتم دکتر پوست گفت رنگش قرمزی داره

بعدشم نباید تا 5 روز حموم میرفتین، نباید موقع پریودی میرفتین، اینا تاثیر داره تو ماندگاریش 

منم بعد ی هفته رفتم حموم..زمان پریودی هم نبود..

من میکرو کردم راضی ام ولی اگه پول کاشت داری کاشت بهتره اون دیگه عمریه میکروام باید خیلی بگردی یک جای خوب پیدا کنی که هم خوب برات در بیارن هم رنگاش موندگاری داشته باشه خیلی ام رنگ تیره نکن اگرم قهوه ای میکنی حتما بگو رنگت قرمزی نداشته باشه برای من طبیعی هست باید دقت کنی متوجه بشی تا دوبارم بیشتر ترمیم نمیکنن بعد یک ماه از هر باری که میری کار انجام میدی