2777
2789

مگه تو عقد الزام به تمکین میکنن؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوشیزه باشی که نمیتونه تمکین بزنه

میتونه به این دلیل نفقه هم نده؟ بگه چون دوشیزه بود و تمکین نمیکرد؟

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

سلام فکر کنم اگه دوشیزه باشین همچین حقی نداشته باشه شمام میتونین حق حبس کنین 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
میتونه به این دلیل نفقه هم نده؟ بگه چون دوشیزه بود و تمکین نمیکرد؟

نه

تودوران عقد زوجه حق حبس داره یعنی تازمانی که مهریه کامل بهش پرداخت نشه میتونه تمکین نکنه ونفقه هم بهش تعلق میگیره

نفقه تعلق میگیره یچی داریم به نام حق حبس یعنی تازمانی ک مهریه رو نگیره میتونه تمکین نکنه شرطشم باکره ...

آخه میگن مهریه عندالاستطاعه حق حبس نداره. اونوقت بااین شرایط بازم نفقه تعلق میگیره؟ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نه تودوران عقد زوجه حق حبس داره یعنی تازمانی که مهریه کامل بهش پرداخت نشه میتونه تمکین نکنه ونفقه ه ...

آخه میگن مهریه عندالاستطاعه حق حبس نداره. دراین مورد چطور؟ بازم میتونه از زیر نفقه در بره؟