2777
2789
عنوان

چطور درس میخونین که فراموش نمیکنین

1976 بازدید | 16 پست

اونایی که حاظه خوبی نداشتن چیکار کردن که  حافظشون بهتر شده؟

من خودم فامیل ادما رو زود یادم میره یا مثلا یه درسوو که میخونم باید فردا هم دور کنم تا یادم نره ولی دیدم خیلی هارو که حافظه بشدت قوی داشتن اونم خدادادی هر چیزی که میگی رو خیلی خوب یادشون میمونه  حالا من موندم چیکار کنم منم دلم میخواد مثل اینا باشم

وقتی درس میخونی

برا هر درسی ک شد رو ی کاغذ شکلشو بکش

یا ی پاراگراف رو ک میخونی تصورش کن

برا خودت رمز بزار خلاصه

دیگ یادت نمی ره

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم به استعداد ربط داره

بقیش توانایی و تلاش

یعنی یه درسو یکی ممکنه تو دوبار خوندن بفهمه یکی ده بار

مهم اینه ک آخرش یاد میگیره

ولی چون خودشو با اون یکی مقایسه میکنه و تو تلاش سومش یاد نمیگیره ناامید میشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

تقلب میکردم 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
یکم به استعداد ربط داره بقیش توانایی و تلاش یعنی یه درسو یکی ممکنه تو دوبار خوندن بفهمه یکی ده بار ...

اره دقیقا من این شکلیم که هی خودمو با دیگران مقایسه میکنم

ممنون بابت راهنماییت

ی دوستی داشتم پزشکی قبول شد گفت من وقتی درس میخونم مثلا دارم شیمی میخونم اون صفحه رو ی جوری میخونم ک میگم وقتی خوندمش میخوام پرتش کنم تو سطل زباله یا میگم پارش میکنم..یعنی ی جوری میخونش ک دیگه نیاز ب اون صفحه نداره

ببخشید میشه بگی دیگه چه کار هایی میکرد مثلا واسه خوندن درس های تخصصی

نمیدونم بخدا من آخرین بار شاید ده سال پیش دیدمش..دوست دوران قلم چی بود..فقط این حرفش تو ذهنم موند گفتم بهتون بگم شاید کمکی بهتون بکنه