2777
2789

خانوما میشه کامل بگین واسه ساک بچه چی گذاشتین و واسه ساک خودتون چیا گذاشتین؟

میترسم ی چیزی کم بزارم لطفا کامل راهنماییم کنین😔

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

ساک خودت چند تا شورت پوشک شارژر شونه و ماسک و الکل و قاشق چنگال و کمپوت گلابی و خرما و اب میوه .

برای نی نی دو ست کامل .

کلاه دستکش جوراب .

شیشه شیر .

دستمال مرطوب و پوشک.

خشک کن .

دور پیچ و قنداق فرنگی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برای خودت خرما و ابمیوه بزار چون شاید نصفه شب باشه جایی باز نباشه حتما برای بچه لباس اضافه بردار چون شاید لباسش خونی بشه کلاه اضافه اگه فامیلات کسی می دونی که بچه شیر می ده می تونه اگه تو شیر نداشتی بیاد شیر بده حتما صحبت کن اصولا سزارین دیر شیرش میاد بچه دایم گریه می کنه 

ساک خودت چند تا شورت پوشک شارژر شونه و ماسک و الکل و قاشق چنگال و کمپوت گلابی و خرما و اب میوه . بر ...

آهان ممنون عزیزدلم،از اولین آزمایش و سونوگرافی هامم لازمه ببرم؟

آهان ممنون عزیزدلم،از اولین آزمایش و سونوگرافی هامم لازمه ببرم؟

ببر پیشت باشه ولی فک کنم ان تی رو میخوان با سونوی آخر و اون پروندهپزشکی .

من همه رو گذاشتم تو پوشه گذاشتم پیش ساکم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مدارک پزشکی کارت ملی و شناسنامه خودت و همسرت

مال همسرمم لازمه؟

مدارک پزشکی از اولای بارداری تا آخر یا فقط آخری؟

مال همسرمم لازمه؟ مدارک پزشکی از اولای بارداری تا آخر یا فقط آخری؟

بله کارت ملی و شناسنامه هم مادر هم پدر نی نی برای نامه ای ک میدن برای شناسنامع گرفتن لازمه

حتما برای خودت خرما و ابمیوه بزار چون شاید نصفه شب باشه جایی باز نباشه حتما برای بچه لباس اضافه بردا ...

واقعا؟

اگه کسی نبود توو فامیل چی؟ که نیست هم😔

اونوقت شیرخشک میدن یا صبرمیکنن تا شیر بیاد؟

چیکار کنم ک شیرم زودتر بیاد آخه😔😔😔

بله کارت ملی و شناسنامه هم مادر هم پدر نی نی برای نامه ای ک میدن برای شناسنامع گرفتن لازمه

آهان ممنون عزیزدلم