2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این بی بی چک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 30 پست
مرسی گلم ولی یه کم بعید میدونم😔آخه بعداز یکی دو ساعت مثبت شد مگر نه اینکه همون اول باید باشه؟

نه مال من بعد یک ساعت رفتم منفی. صبح بیدار شدم رفتم تو حیاط  چشمم بش، خورد دیدم دوتا بود. تعجب کردم باردار بودم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مال من بعد یک ساعت رفتم منفی. صبح بیدار شدم رفتم تو حیاط  چشمم بش، خورد دیدم دوتا بود. تعجب ...

خدا رو شکر خدا خودش حافظ خودت و نی نی ت باشه

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
خدا رو شکر خدا خودش حافظ خودت و نی نی ت باشه

قربونت برم انشالله ولی باور کن بارداری گلم شک نکن فردا دوباره بزنن وببین بیا بمنم بگو 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

اسی از موعدت چن روز گذشته؟

علایم هم داری؟

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اسی از موعدت چن روز گذشته؟ علایم هم داری؟

من ماه پیش قرار بود پریود بشم که فقط یک روز پریود شدم اما اصلا شبیه یک پریود معمولی نبود شوهرم همش میگفت بی بی چک بزن شاید باردار باشی اومدم اینحا پرسیدم همه گفتن پریود شدی و.تموم منم گفتم خب تموم اما الان سینه درد دارم زیر دلمم یه گوشش سمت چپ یه تیری میکشه سرم هم مرتب گیج میره دیگه بعد از گذشت دو هفته کلنجار رفتن بالاخره ب ب چک زدم که اولش هیچی نبود یهو دیدم مثبت شد

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
من ماه پیش قرار بود پریود بشم که فقط یک روز پریود شدم اما اصلا شبیه یک پریود معمولی نبود شوهرم همش م ...

ای خدا 😍😍😍😍بارداری ب احتمال زیاد ان شاالله 

اخه خودمم درد سمت چپ همینجوری ک میگی و داشتم 

ان شاالله دل شاد میشی

ای خدا 😍😍😍😍بارداری ب احتمال زیاد ان شاالله  اخه خودمم درد سمت چپ همینجوری ک میگی و داشتم&n ...

خدا از زبونت بشنوه مرسی گلم🌹

سلام عزیزم ...خوبی

یادم بهت افتاد ک اومدم بپرسم ازمایش رفتی؟بارداری گلم؟

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .