2777
2789
عنوان

لاغر شدن به روش قدماء

173 بازدید | 18 پست

خانومااااا

لباسشویی مون چند روزه خراب شده شوهرمم فعلا نیست تا بیاد درستش کنه. منم دوتا بچه کوچیک دارم که روزی حداقل یه بار لباس مینداختم توی لباسشویی

حالا

مجبورم چند روزی هست روزی یه بار میرم یخ حوض میشکنم با دست لباس میشورمممم   

من قدم ۱۶۵ وزنم ۶۱ بود که اندامم خیلی عالی ولی بعد از سزارین دوم زیر شکم آوردم بدجور که خیلی بدم می اومد... از وقتی لباس با دست میشورم و میشینم روی چهارپایه به روش قدیم؛ شکمم اب شده 🤭🤪 

خوشحالم هستم ولی خیلی نحیف شدم ☹  

خوش ب حالت 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

یخ حوض میشکنی؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منپ  نپیدونم چرا ولی از دیروز تا حالا   نزدیک دو کیلو کم کردم

۷۵ و پانصد بودم

شدم ۷۳ و ۸۰۰

مدام هم بزاق دهنم چند روزه زیاد ترشح میشه   هی دارم آب دهنم رو قورت میدم

نمی دونم چرا؟

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ترازو خرابه😐

نه بابا   من از روز اول روی سرامیک یه جای ثابت گذاشتم   چند ساله تکون نمیدم    بچه هام هم وزنشون   ثابته   فقط من تغییر کردم   قشنگ حس می‌کنم چند روزه صورتم داره آب میشه

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
منم بعد زایمان شکم دارم اگه به این روش آب میشه منم بزن با دست لباس بشورم🙃 من قدم ۱۶۸ وزنم ۷۴ قبل ...

دیدی قدیم ها کمتر چاق بودن؟

بندگان خدا از بس کار داشتن

ولی واقعا راحت شدم اصلا رحمم خودش رو جمع کرد

چربی ها اب شد فکر کنم دوسه کیلو کم شدم

شاید سرما خوردی بدنت مورمور نمیشه؟ داغ و سرد نمیشی؟ اشتهات چی؟

آره سرما ر و که خوردم   شوهرم کرونا گرفته  منم  ته گلوم درد میکنه   یه مدتم    تب و لرز داشتم    ولی چند روز  ترشح بزاقم خیلی زیاد شده   کلافه شدم   از دیروزم یهو وزنم اومد پایین

تو چهره ام کاملا مشخصه

احتمالامنم کرونا گرفتم

چند وقته داری با دست لباس میشوری؟

یه هفته ست

ولی چون آدم میشینه کنار تشت روی عضلات شکم و پایین تنه فشار میاد و واقعا اون چربی هایی که با ورزش اب نمیشه با این مدل نشستن چون یه ساعت طول میکشه؛ ذوب میشه...

برای من که خیلی خوب بود