2777
2789

از همه طرف تحت فشارم ،خودم داروی اعصاب میخورم ،دختر ۸ ساله ام بیش فعاله دارو میخوره،رفتاراش خیلی اذیتم می‌کنه 

دیگه توان ندارم 

الآنم موقع مدرسه است و هرروز باید گریه کنم سر ضعیف بودن درسش و گوش نکردناش و ...

کم آوردم خسته ام یه چی بگید شاید بهتر شدم😭😭😭

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

منم الان کرونا دارم و حالم بده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دخترت و چرا دارو میدی؟

گناه داره 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز برو مسافرت یہ جای خلوت بھتر بشی

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
یه جوری میگید گناه داره انگار من خوشم میاد وقتی لازمه که بخوره  چاره چیه

اوکی