2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقلانش اینه شماره کارت بگیرن پولو کارت به کارت کنه

ان شالله خیره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
عاقلانش اینه شماره کارت بگیرن پولو کارت به کارت کنه ان شالله خیره

شمازه کارت بخان.که کسی اعتماد نمیکنه بده.گقت کارت هدیه.زدم تو گوگل نوشته بود ک کارت هدیه ۲۰۰هزار تومنی.مال یه تایم دیگه بود دادن،☹️

یادم‌هست ک‌ فرستادم.انقد شوهرم گفت اینا حتما کلاه بردارن.قاططی کردم.اخه گفت رایگان میاد فقطم آدرس خا ...

نه بابا با یه ادرس مثلا میخوان چیکار کنن؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
شمازه کارت بخان.که کسی اعتماد نمیکنه بده.گقت کارت هدیه.زدم تو گوگل نوشته بود ک کارت هدیه ۲۰۰هزار توم ...

برای منم زنگ زدن چند روزه و ادرس گرفتن ولی خبری نشده حالت

میشه دعا کنید ۲ ماهه دیگه برم خونه خودم ❤️